Sign up with your email address to be the first to know about new products, VIP offers, blog features & more.

Over poëzie en formule 1 (nu in SdL)

Posted on 1

Moet poëzie gered worden? En ook over mooie meiden, Formule 1 en de verrijzenis: daarover had ik het gisteravond  in mijn poëziepleidooi op het Felix Poetry Festival. Een deel van mijn rede werd vandaag (14 juni 2013) gepubliceerd in De Standaard der Letteren. Het volledige pleidooi vindt u vanaf morgen hier op mijn blog. Veel leesplezier. En zeg het voort aan al uw vrienden en vriendinnen: poëzie heeft hét:-)

Stan1Stan2

1 Response
  • […] En toch werd ik vorige week overspoeld met onheilstijdingen over de literatuur. Henk van Straten had het over de moeilijkheden van schrijvers in de marge. Onafhankelijke boekhandels gingen failliet waar we bij stonden. De poëzie had een riem onder het hart nodig. […]

Reageer

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *